Bilde av Camilla Grøtta
Camilla Grøtta

Camilla Grøtta er barne- og ungdomsbibliotekar ved Porsanger bibliotek i Lakselv. Hun har lang erfaring fra scenen, blant annet fra diverse amatørteater og revygrupper. Som ung hadde hun ambisjoner om å bli filmskuespiller, dette resulterte i en statistrolle i Søndagsengler (1995) etter å ha kommet helt til siste audition som en av fire jenter.

Camilla har vært med i revygruppa BLØGG siden januar 2015, og vant både Publikumsprisen og prisen for Beste Sang under Fylkesrevyfestivalen samme høst. Det kan trygt sies at Camilla alltid har vært et scenemenneske, og erfaringen hun har kommer godt med i jobben på Porsanger bibliotek. Der har hun kastet seg helhjertet og uredd inn i rollen som formidler. Hun tropper gjerne opp i fullt kostyme, både når hun skal formidle til barn og til ungdom. Engasjert, uhøytidelig og underholdene er stikkord når Camilla står på scenen.

Under litteraturfestivalen skal hun ha eventyrstund for barn, med temaet troll. Det er bare å glede seg til en livlig og morsom stund!

Translate »